Garantier

På HR Motor ingår upp till 3 års garanti på utvalda bilar när ni finansierar bilköpet genom oss.

En bil består av tusentals komponenter och innebär i regel kostsamma reparationer när oturen är framme. För oss är trygghet en grundstomme i ett bra bilägande och vi har sedan starten legat i framkant gällande garantidelen. Vi samarbetar med Solid/Garanti direkt och lämnar marknadens mest omfattande garantier upp till 3 år/9000 mil på våra bilar och denna gäller inom hela EU samt Norge och Schweiz.

Alla våra bilar som är yngre än 10 år och har gått max 20.000 mil säljs med 1 års garanti och vid finansiering genom oss ingår upp till 2 års garanti på utvalda bilar, med möjlighet att förlänga.

Eventuella garantireparationer utföres av oss för våra kunder i närområdet alternativt märkesverkstad på din ort för långväga kunder, med andra ord inget krångel oavsett vart ni bor i landet.
På övriga objekt lämnar vi trafiksäkerhetsgaranti. Vissa undantag kan förekomma.

Vi hänvisar våra befintliga bilkunder boende inom 10 mil med Solid garanti och eventuella behov av garantireparationer till oss, övriga kunder kontaktar Solid/Garantidirekt försäkringar på telefonnummer 044-242500.

 

oss ingår 2 års Solid garanti på utvalda bilar om du väljer att finansiera köpet genom oss.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-fre 09.00-18.00
Lör 11.00-14.00

Vill ni besöka oss någon kväll eller helg är det inga problem. Vi jobbar när du är ledig, tveka inte att ringa!
Mån-fre 07.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00